Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KROPPSSPRÅK

Mina händer

läser språk

på din hud

där varje ord

står skrivet

med åtråns

röda skrivtecken

 

mina läppar

lär mig

långa meningar

om kärlekens

väsen

när jag

smakar dig

 

mitt sköte

läser

din längtan

medan

mina ben

håller

fast dig

 

och du

skriver

din lust

i mig

med stora

bokstäver

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 621 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-25 17:09



Bookmark and Share


    Teodora
Fin text :)
2014-04-01

  Angel of love
En ljuvligt härlig text.
2014-04-01

  Petter Wingren
Fint. Allt är dikt.
2014-03-26

    ej medlem längre
Lockande, eggande och sensuellt - applåder..
2014-03-25

    ej medlem längre
WORD!!!!!!
2014-03-25

  Kozo
Tänker på Peter Greenaways film The pillow book...
2014-03-25

  M M Mannheim VIP
Mycket erotiskt och fint.
2014-03-25

  Lars Hedlin
Maximal känsla och värme
2014-03-25

  Hon kallar sig poet VIP
Sensuell på alla plan.
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP