Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/villatis......


en P O E T I S K lösning






















dom lämnade mobilerna


kvar i Sverige.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 270 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-03-25 16:52



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Kretatis levererar så många intryck så det känns onödigt att talatis och ordatis.

2014-03-26

  Alva Johnsson VIP

Förhoppningsvis även Paddan.
2014-03-26

    Anna Sefyrin Höijer
Skönt! :)
2014-03-26

    ej medlem längre
Om det ändå var sant... men jag tror att det ät en Utopi?
2014-03-25

  Ingrid Trolle
Än är undrens tid
inte förbi!
Härligt!
Man blir riktigt glad!
2014-03-25

  Maj-Lis VIP
Ofattbart att sådant kan ske
2014-03-25

  Maria Natasja
AHHHHH!
Härligt!
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden