Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilsen efter dödsfall


Glömt

Jag hade glömt bort vem jag var
tappade själen någonstans.
Ibland såg jag något välbekant skymta
påminde mig om det jag en gång var...
Nu finns ingen av er längre kvar
som jag kan luta mig mot
Därför trevar jag mig fram
men har börjat skymta ljuset igen...




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-26 20:04



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint jag känner och förstår känslan i denna kram
2014-04-08

  Eva Helene VIP
Skört och fint!
2014-03-29

  Lars Hedlin
Känsla i orden!
2014-03-27

  anits VIP
Så fint berörande och mycket igenkännande skrivet.
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP