Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/Tellatum.....


h i s t o r i e n s - HJUL


































Ingen kan stoppa




HISTORIENS hjul.






Existensen



fortsätter obevekligen.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-27 11:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja och det är tur.. men just nu känns det som det fått punktering..
2014-03-29

  Teresia Ridell
Sannerligen så.
2014-03-28

  Ingrid Trolle
Livet är som en teaterscen
Konsten att upprepa sig
2014-03-27

  Maj-Lis VIP
Inget blir annorlunda...DÅ
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden