Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så befriande att ta ur batterierna och höra tystnaden av sekunder som ändå finns kvar jag har nog inte gissat tiden rätt en enda gång


tick, tack

oplanerad tid från minsta beståndsdel
bäst före datum finns ju inte, haha
likt överklassen fast utan pengarna
jippie, va kul vi ska ha!

tack till allemansrätten, kärlek och välfärdsstaten

vissa är utanför fast helt låsta,
utan det allmänna sammanhanget

utkastad eller utvald att vara allena
tillsammans långt ifrån varandra
ska vi hitta på vår uppgift
har vi tur, nej




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-27 14:39



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
Den här texten ger mersmak till det goda i livet. BRA!
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad