Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku om kompetens.

öppen för misstag
tror jag måste börja där
man lever och lär




Bunden vers (Haiku) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-26 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad