Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku om en vän.

tänker på Anna
att bry sig om rätt saker
går ut med blött hår




Bunden vers (Haiku) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 145 gånger
Publicerad 2021-08-30 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad