Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommartid och vintertid

När vi ändrar till sommartid
tar tidens gud Kronos
en timme ifrån oss.

När vi sedan ändrar till vintertid
vid nästa nattvaka
får vi timmen tillbaka.




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 323 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-27 15:55



Bookmark and Share


  Connie
Jag har löst det problemet nu. I de förhatliga parkeringsautomaterna kan vi bokstavligt talat köpa oss mer tid ;)
2014-04-03

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man får tänka till varenda gång...
2014-03-30

  Eva Helene VIP
Ja, skam vore det väl annars, tiden som är så dyrbar! :)
2014-03-29

  Angel of love
Bästa tiden är nu...;)
2014-03-29

  Marianne Räf
Precis så! Själv, föredrar jag
vintertid (normaltid)! :)

2014-03-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja för att komma
ihåg så visarna
flyttades åt rätt
håll hörde jag denna
paroll, på vår tas ute-
möblerna fram på
hösten ställs de
tillbaka. Likadant görs
med klockans visare
så med ett blev
man själv visare!
2014-03-28

  Lars Hedlin
Jepp så är det...
2014-03-28

  Maria Sundelin VIP
Och vi påverkas av dem båda

2014-03-27

    ej medlem längre
Snyggt..
2014-03-27

    ej medlem längre
Kluriga tankar om tiden!
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck