Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Först
blev jag nyfiken
Sen förälskad
Sen kär

Då öppnade du
Pandoras ask
och visade allt

Nu kan jag inte
leva utan
Dig!




Fri vers av Nessie
Läst 500 gånger
Publicerad 2006-03-23 12:28



Bookmark and Share


    Cajsa
Jättefin kärleksdikt!
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Nessie
Nessie