Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslott

Du var aldrig
så nära mig

 

som när du
var långt borta

 

och levde i
min verklighet
skapad av önskningar

 

Jag var aldrig
så ensam

 

som när du
var nära mig


och jag var luften
som du
aldrig behövde andas

 




Fri vers av Nessie
Läst 1081 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-01-09 15:57



Bookmark and Share


    Noyle
Kunde ha slutat på vilken rad som helst men den är så outsägligt vacker att det gärna får fortsätta för mig.
2008-11-02

  Diffusiaria
otroligt vacker
2008-07-10

  Ronny Berk
om sökandet efter närheten i tomrummet...så väl syresatt poesi... ja...
2008-01-03

  charlotte hedendahl
Den här talade till mig! Vacker,med djup och innerlig önskan om att bli älskad!
2007-08-10

  Fredrik Stillesjö
Hej Nessie!

Så nära, men ändå flyktig och förgänglig. Vacker dikt, som jag bokmärker. Har haft en paus ett tag, men återkommer nu inom en vecka (då avgiften är betald). MVH Fredrik
2007-08-08

    Cajsa
Glömde denna
2007-01-10

    Cajsa
Jättebra skrivet, högsta betyg, kram
2007-01-10

    Lindizz
mycket bra text...
2007-01-09

  prinscess VIP
den här var fin
jag gillade denna
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Nessie
Nessie