Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rådvillt töcken

 

"Många ord, tankar, känslor, allt samlat

i en inre kaos utan beteckning 

 

Strider utkämpas på den frekventa basis

att det blir mer en normalitet än raritet .. 

 

 

Fläktande vind, avkylt regn, värmande sol  

skyddande mörker,  öde lokaler står till tjänst

i varierande mängd 

men inget ..

 

inget är en tillgång 

i turbulent själ där  det florerar så mycket ord,

tankar, känslor och oupplösta 

strider .."

 

 

 




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-27 23:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som om känslor och tankar väntar på att få slippa ut i frihet.. ut från instängt kaos.. De ovanliga ordvalen förstärker intrycket
2014-03-29

  ~Leonardo~
Oj....fick läsa om ett par gånger, och stroferna satte sig fint.
2014-03-29

    ej medlem längre
Tycker om styrkan dina ord förmedlar!
2014-03-28

  Lars Hedlin
Bra skapat med inlevelse!
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene