Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eh?


IDIOTIENS DILEMMA





















ju mera idioten


brer ut sig,




desto mera snor denne/denna/henna



av de sk klokas offentliga rum.





men frågan kvarstår:



vem har mest rätt


till det sk offentliga rummet?





(fråga inte mig;



jag är född i Norrköping)




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-28 18:28



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Jo då - så att...
Där satt den.
2014-03-29

    ej medlem längre
Kul och tänkvärd text! Ja vem tillhör det offentliga rummet? Alla ... självklart? Men det börjar bli trångt i det .. nu för tiden.. och de som tränger sig fram.. är det alltid de som har kloka saker att säga?? Men vad vet jag.. som kommer från Tjörn och bara kan fiiska:-) (Talesätt här i väst)
2014-03-29

  KYREUS of Sweden
(men vänta nu,
inget ont om Norrköping,
bodde ju många år
i Stockholm - men vänta nu;
inget ont om Stockholm;


shit kan inte bli
mera PK, ikväll

ring mig på måndag)
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden