Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plywood

Så försvinner den sista flärden
och anden vilar tungt
suckar inför den sista färden
att möta den outforskade världen

i en plywoodkista

för han var värd den




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-29 09:46



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Seså, herr Mutter, han ändå slapp
Den som liknar fälttoaletten i papp
Tänk lite positivt, ta en fika
I morgon kan vi ju vara rika ;-)
2014-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter