Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssna till det man sällan hör


Lyssna

Lyssna till vågornas
frasande mot strand
lyssna till den vind
som sveper in över land.
Lyssna till fiskmåsens skri
lyssna till den sommar
som skön skall bli.




Fri vers av Nils-Åke Eklund
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-30 17:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fin denna dikt är!
Rogivande, naturnära....
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Åke Eklund
Nils-Åke Eklund