Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utsikt från balkongen över ens stad kan vara vacker


Utsikt över min stad

Jag står på balkongen
med utsikt över min stad
allt är så vackert
det man nu skåda
det gör mig själsligt glad.

Än ser man ungdomar
som mot något roligt far
än kommer en kvinna
som sin barnvagn drar.

Så sänker sig kvällen
neonljusen tänds på rad
lika graciös den är
utsikten över min stad.




Fri vers av Nils-Åke Eklund
Läst 180 gånger
Publicerad 2015-04-26 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Åke Eklund
Nils-Åke Eklund