Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En längtan från mörka tider mot ljusa


Ljuset är åter

Nu vrids jordens axel
ett nytt år är kommet
ljuset är åter
det spirar en glädje i min själ
som klockornas klang det låter.

Ljuset breder ut över stad
där förr var mörk kväll
själv jag innerligt njuter
från hemmets tjäll.

Min glädje
jag tror att någon förlåter
men nu är ljuset åter.




Fri vers av Nils-Åke Eklund
Läst 230 gånger
Publicerad 2014-12-12 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Åke Eklund
Nils-Åke Eklund