Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rofullt går man på kyrkogården i tankar


Stilla tankar på kyrkogård

Vit lyser kyrkan
mot en ljusblå sky
bergen bakom
ramar in dess vy.

I stilla tankar
jag vandrar på kyrkogård
där nära och kära
vilar under sin vård.
Det är som en bok,
ja som ett dokument
där namnen är satt på pränt.

I fattigdom dom levde
och hårt dom slet
vi kan ej fatta och lite vi vet
i tacksamhet vi minns
det allra kära som finns.




Fri vers av Nils-Åke Eklund
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-13 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Åke Eklund
Nils-Åke Eklund