Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/non culpa mea.....


G I L J O T I N ;;;






















ingen människa




är oskyldig;




inte helt och fullt.





så vore,





har man aldrig levt





ibland






HOMO SAPIENS




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-31 16:42



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Ingen som lägger
sitt huvud i en giljotin
säger någonsin culpa mea
Ingen kan någonsin säga
non culpa mea och samtidigt
vara sanningsenlig. Någon...
Som vanligt är du
suverän och träffsäker
2014-03-31

  Rozsi.kovacs

Giljotin säkert en snabb död men ack
så otäck med dessa huvuden rullandes.. I dags läget svårt att fatta
att den har existerat men det har ju den..
2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden