Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor

Väntar på skuggor

faller handlöst inåt

vakuum fyller mig

lungor kollapsar

ser stjärnor falla

mot mig




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-31 21:46



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Konstig liten dikt,
Det epitetet får den
Men det hemska är
Att jag förstår den :O
2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter