Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ej tillsammans

 

Jag och andra människor är ej tillsammans
Jag är så ensamt!

Jag har kvällen som en mardröm
Jag har ensamheten och tystheten som evig sällskap

Jag ser på mitt åldrade ansikte som en fruktansvärt framtid
Vettskrämd och omänskligt och omänskligt

Jag önskar av hela mitt hjärta att jag är aldrig född till livet !




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2014-04-02 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP