Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUGGTÄNDER

Hög

spänning

sprakar

i nervtrådar

 

kortsluter

obarmhärtigt

hjärnans

synapser

 

marscherar

taktfast

anfaller

själen

 

spänner

band

runt hjärtats

kamrar

 

pressar

tårflod

ur sorgens

kanaler

 

dina

läppar ler

stelt

oberörda

 

slutna

om

slipade

huggtänder

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-02 17:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2014-04-04

  Petter Wingren
Bra rytmik och starkt innehåll, riktigt märgfull smärta i kontaktlös kontext.
2014-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP