Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knullad av slugheten



Visste du

att jag tvingas bita mig i läppen

för att inte hånskratta rätt ut

åt dina neandertalarstön,

när du misslyckas inuti mig?

 

Visste du

att ditt orgasmkväde är ett pekoral,

ett grötrim om man skall vara generös:

När din mandel slukas av mina förvällda risgryn,,

som en kanyl i en knarkarkvart,

känner jag inget förutom spe.

 

Visste du

att bakom spegelväggen

som du fick mig att montera upp

döljer sig en videokamera –

ett orubbligt vittne över din otillräcklighet.

 

Visste du

att när du går förbi en grupp gapflabbande människor

och du får för dig att man skrattar åt dig

så är det inte paranoia –

det Är åt dig man skrattar.

 

Nu vet du.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-02 18:22



Bookmark and Share


  Omjagfickbestämma
Perfekt!
2014-04-02

  Schizooliza
Yes, you are back in town!!:)
Funderade själv just på ordet slug. Att va överjävligt mensaslug i allt men tror ändå på knulleritrolleri i klassisk problemlösning. Bara en liten association. Tack. Bra text!:)
2014-04-02

  Tess74
Pang! En grym käftsmäll
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP