Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Våren vandrar fritt

Vem vill vara 
asfalt
när våren 
bryter fram

vem vill vara is
när köldens vapen
vrids ur grepp

Våren

strukturer 
plundrar den

flödar
över alla breddar

bryter alla
lagar

marken
vattensjuk

floder
byter fåra

ingenting
beständigt

Våren
vandrar
fritt




Fri vers av Petter Wingren
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-03 06:24



Bookmark and Share


  Karinw
Befriande, lustfyllt!
2014-04-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuellt diktat om våren. Vem vill inte vara Vår.
2014-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren