Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
insomnia


Månen i nedan

Månen i nedan

Hänger ovan träden som nattens magiska smycke

läggdags allaredan

ligger nedbäddad i säng allt för pigg för mitt tycke

Och sedan

tittar ut och ser att månen flyttat sig endast ett  litet litet stycke

 

 




Fri vers av Lindalou
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-08 21:53



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att somna in kan vara svårt
om livet är hårt
men månens mjuka sken
kan hjälpa var och en
att sova med ro
utan bekymmer och oro
2018-09-13

  Knickedick
Mycket snyggt
2014-04-09

  Lars Hedlin
En bra text om månen den vackra!
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou