Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen i ny

Med min högra hand jag måttar

söker månens skära följa

undrar om den ska rundna

eller i mörker sig söka dölja

Bokstaven C starkt framträder

med spetsarna röda

visar på både nymåne och dåligt väder 

när månskäran på himlen tycks glöda

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Lindalou
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-04 00:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och fint skrivit!
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou