Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får man gråta

Kanske lite kanske
Så att ingen ser
Får inte höras
Är en MAN

Snyfta samman

Vill bara hålla om
vi killar vill det med
Bara gråta
Låt mig försvinna
in i min rädsla

Snyfta samman




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 232 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-04 04:10



Bookmark and Share


  Magica VIP
Att gråta är läkande och därmed bra.
Tyvärr hör man än idag föräldrar som särbehandlar sina barn och att pojken skall vara "stark", innefattar inte gråta osv.
Dock att gråta är en Styrka, liksom att visa känslor är en Styrka- oavsett kön- för att inte robotiseras i dagens redan sargade samhälle...
2014-04-24

  Ninananonia VIP
Berör..jag tycker att det är fint med människor och killar som visar känslor..
det visar att man har kontakt med sig själv och sina känslor..
2014-04-18

  ULJO
Det är en styrka att kunna gråta, bra text
2014-04-07

  kjell-åke bearfoot VIP
Gråt på du....
Tårar renar...
En liten avgiftningsmanick...
Ett kroppsligt trick...
Att överleva smärtan...
Låta den passera aortan..
För att åter bli frisk..
Och slippa liknande smisk...
Förhoppningsvis..
Blev man lite vis..



2014-04-04

  Angel of love
Klart du får, säger som bandy
"det är mänskligt"
Kramar till dig <3
2014-04-04

    ej medlem längre
Klart som fan att en man får gråta! Den som nekar smärtan att lämna själen kommer för alltid vara trasig. Att erkänna sin svaghet är att visa sin styrka. Det är manligt. Det är kvinnligt. Det är mänskligt.
Bra skrivet, denna vackra fredagmorgon!
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B