Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs Vertigos böcker om Klitty! Eller, vad fan, läs alla Vertigos böcker, i stället för att plåga er igenom smörjan som ligger på topplistorna... man kan polera en hundskit hur många gånger som helst, ändå förblir den en hundskit.


Dvärg-Olle - En hymn till Klittys kortväxta kombattant

 

 

En meter lång med en kuk dubbelt upp,
så står du så fin som en skata.
Och jag blir generad men stolt som en tupp
när du börjar dregla och prata:

”Ditt långbenta as! Böj dig framåt, ditt svin!
Så att jag din röv kan belägra.
Och sedan slå loss dig ur knullapatin,
men orgasmen skall jag dig förvägra.”

Du klättrar på hullet runt min feta buk,
och bökar, och stökar, och stönar.
Men när jag så småningom går ner på huk
du själv med din stång dig belönar.

Du randar mitt sittfläsk med sparkar och slag
när du rider min kropp som en mara.
Du skiter i glidslem, du när ditt behag,
trots att jag nog är torr som Sahara.

Men med ditt saliv mjukar du upp min stjärt
och låter mig njuta av lustar.
Och sedan du skjuter till ton av en fjärt
din pygmésats, på ryggen, och frustar.

Jag älskar dig villkorslöst, min puttefnask,
det kan jag med stolthet berätta.
Och när du klätt på dig, så flink och så rask
så önskar jag mig endast detta:

Kryp in i mitt rövhål du finaste dvärg
så lovar jag att sluta tjata:
Du får en boning i gyllenbrun färg
och jag en livs levande prostata.




Bunden vers (Rim) av Judas Ekholm VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-04 12:29



Bookmark and Share


  Tess74
Så morbid och fantastiskt bra! Gillar dessutom dina rader där innan texten! Polerad hundskit är ju trots allt hundskit som sagt
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP