Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Momentums tid

söker sig genom stillsam tid,
söker sig själv för framtids frid;

Tag om trädets gren, följ dess rötter.
Följ spår räven lämnar i snön.
Tag önskans hand och följ med nakna fötter,
Följa gångna; skilja sant och lögn; en dag giva lön.

Sörjer förlorat i stillsam frid,
Står ensam och utan mig därinvid,
Söker, fast fann aldrig gryning blid,
Och jag står utan skuld; men för mig fann kärlek ej tid.






Fri vers av Eriik
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-05 00:50



Bookmark and Share


  mare VIP
Vacker
vilsam
berör
2014-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Eriik