Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Trådlöst

Trådlöst
tvinnas
livet

tidsfragment
okronologiskt

---------

läggspel
kortspel
stryktips

inga vinnande
rader

inga säkra
system

nine eleven
strax innan
franska revolutionen

nanotekniken
produktutvecklad
under
istiden

Hitler dör
innan
han suger
på tummen

blixt
kommer efter
dunder

hemliga
romanser

Marilyn
Monroe
och Cleopatra

Gustav Wasa
och Edith
Piaf

Bill Gates
föds
i ett stall 
i Juda land

Selma Lagerlöf
spelar kula
med Håkan
Hellström

känn ingen
sorg
sjunger
Nils Holgersson

som ännu
inte flugit
på en gås
 
som ännu
inte blivit
till

som aldrig
kommer att
bli till

Darth Vader
doar 

med Alice Babs
och Laleh

som båda två
i högsta
grad blivit
till

allt
hänger
samman

fiktion
och verklighet 

över
ens
kommelser
moln
svek
kyssar
frukostraster

hakar i
sporadiskt

släpper
taget

blandar
och ger

tar nya
tag

klockan
irrelevant
 
i sin
överambition 

--------

trådlöst
tvinnas
livet

tidsfragment
okronologiskt




Fri vers av Petter Wingren
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-05 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren