Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du spädde ut mig med dig. Trängde in i mina val så att jag inte vet vem jag ska välja.
Jag förstår hur en besatt karaktär i Matrix känner sig; självklar. Självklart valdes du.

Jag Älskar dig. Du är den fantastiska desserten som äter mig. Mår illa av hur full, full kan kännas. Tittar inte i spegeln längre, ser bara dig.

Du har rätt, du är minoritet, klart du ska ha mer plats än bara känslor och en spegelbild. Städa bort allt skräp och känn dig hemma.

Precis som "jag" försvann i denna text, suddades jag bort från mitt liv.




Prosa (100-ordare) av dynamik
Läst 495 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2014-04-06 11:18



Bookmark and Share


  Anita Westin
För mig blir det en text som handlar om besatthet. När Duet blir allt . Gillar bilderna den väcker.
2014-05-31

  Anita Westin
För mig blir det en text som handlar om besatthet. När Duet blir allt . Gillar bilderna den väcker.
2014-05-31

  axveronika
välformulerad invasion
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

dynamik
dynamik