Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moralisk grönska


Då fåglarna lånar ut

sina virkade mönster

då naturen klär sig

i moralisk grönska

finns det inget orent

i naturen

allting klättrar

för att sedan falla

_________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-07 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén