Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och som du gjorde.....

när du stod där och tog på dig skorna

tittande på mig

som om jag vore din





det kan du glömma




Övriga genrer av Cattis Rönn
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-03-24 09:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jaha du , men texten var bra.
2006-03-24

  JMR
Haha....önska kan man alltid...
2006-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn