Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegeln

Är dagen ljus och livet lätt
Duggar komplimangerna tätt
Är dagen mörk och livet svårt
Slår profetian klockrent och hårt

Men..

Om du inte fanns i mitt hus
Vem skulle ge mitt ansiktet ljus?
Om du inte kände mig så väl
Vem skulle ge namn på min själ?




Fri vers av Nessie
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-03-25 22:04



Bookmark and Share


    Cajsa
Tycker om denna
2006-09-19

  Fredrik Stillesjö
Hej Nessie!

Jag hittade den här pärlan till dikt på din sida och fick lov att spontan ge en kommentar. Bra bild med spegeln som dubbeltydlig möbel. Jag gillar den. MVH Fredrik
2006-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Nessie
Nessie