Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

my bed in my room

Dear bed
I am sorry for
Not allways
Appriciating
You
The way i should.
But
Today
I do.
Thank you
For being there
Allways.
No matter what.




Bunden vers av C.H.K.T.A
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-07 18:41



Bookmark and Share


    Svarte Petter
:)
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

C.H.K.T.A