Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion

En illusion farligt vacker i hägrande glans
lockar med fartvindens rusande dans
Fångar i järngrepp vilsna små själar
vandra tillsammans som hjälplösa trälar

Vad är vi mänskor som blint rusa fram
om vi förlorat vårt glitter och glam?
Vad är en stad utan mängder av hus
och om den förlorat sitt sista ljus?

Naturen med ens blottlagd och naken
Borta är stadens pulserande takt
Människans själ med ens blir vaken
finner då åter sitt hjärtas makt




Fri vers av Nessie
Läst 557 gånger
Publicerad 2006-03-26 17:02



Bookmark and Share


  SMÅLAND
Enkelt men ändå bra. Fint språk som andas riktigt poesi. Bra.
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Nessie
Nessie