Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykvården

Sliter av mig mitt skinn
och
vänder det
ut och in,

Klär på
mig det
igen,
som
en
blodig byxdress

Jag står styckad
framför näsan på er,
men ni ser inte.

Skriker så stämbanden
släpper,
men ni märker inte.

Mitt hjärta
orkar inte längre;
slutar
sakta
slå.

- 112,
hon är döende!
(döende? jag är redan död)

Nu ser ni
Nu hör ni,
Nu tror ni
att
ni
måste
rädda
mig
NU, NU, NU!!!!

- Men ni -
ta det lugnt ,

andas

slå av sirenerna,
och
bromsa in

för

jag ligger redan i graven
och
drömmer

att ni

höll mig i handen,

igår.




Fri vers av Nolltillhundra
Läst 397 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-04-08 10:02



Bookmark and Share


  Drömfångare
Wow, det där slutet - det ilar riktigt till i magen o.O
2014-06-15

    Bellan25
Hur kan du skriva så bra!? Jag älskar ditt sätt att skriva: styrkan bakom orden, uppbyggnaden, allting! Jag blir alltid berörd av dina dikter. Tack <3
2014-05-04

  walborg
Starkt text skriven i helig vrede
2014-04-29

  Hans Christian
Fy fan vad bra skrivet !

"Jag låg i sängen,
däckad
efter alla receptbelagda
coctailblandningar "

Sliter av mig mitt skinn
och
vänder det
ut och in,

Klär på
mig det
igen,
som
en
blodig byxdress

Jag står styckad
framför näsan på er,
men ni ser inte.

Skriker så stämbanden
släpper,
men ni märker inte.

Mitt hjärta
orkar inte längre;
slutar
sakta
slå.

- 112,
hon är döende!
(döende? jag är redan död)



"jag ligger redan i graven
och
drömmer

att ni

höll mig i handen,

igår. "

Suck,så bra.
2014-04-25

  Annica_N
Önskar att fler vågade se...

Riktigt bra!!
2014-04-17

    skenaktig kärlek
Fruktansvärd

Bra skriven, men fortfarande fruktansvärd
2014-04-13

  Maj-Lis VIP
Berör
2014-04-09

  juliamaria
Kunde inte förklarat det bättre själv.
Först när man ligger på noll händer saker och ting.
2014-04-09

  i af apa
känslan finns. särskilt i skinnet, ut & in blodigt. bra skrivet!
2014-04-08

  Ali D VIP
min vän

en mycket stark text känner igen

om du kan o har möjlighet så försök

hitta andra vägar också tex 12

stegprogrammet bön o meditation

ja (nästan) vad som helst som iaf blir

ett komplement o kan ge dig "frid I

hjärtat" don't give up

Ali
2014-04-08

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör.
2014-04-08

    skamfilad
Åh, så jäkla bra. Man förstår.
2014-04-08

  Mats Henricson
Jag har full förståelse för Din förtvivlan ! Har erfarenheter (en anhörig med svåra och långvariga psykiska problem)en masse ! har skrivit en del här om det ,du kan läsa på Min Sida/arkiv , gå till 2009/10/11 .
Psykvården i Sverige är inget annat än ett utstuderat eldorado för pillertrillning och skapar tablettberoende stackars psykiska problematiker i tusental !
2014-04-08

    ej medlem längre
Riktigt bra!
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Nolltillhundra
Nolltillhundra