Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM DE ÄNDÅ VORE

 

 

mitt hjärta

du höll i din hand

 

Om de ändå vore

mej du drömde om

 

Om de ändå vore mej

du ville ge

din kärlek

 

Om de ändå vore

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-04-08 16:12



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Så kan man känna och längta.
2014-04-10

  ResenärGenomLivet VIP
Så längtansfull önskan...
2014-04-10

    Birgersdotter VIP
Berör
2014-04-08

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om längtan.
2014-04-08

  aol
kraaaaam så berörd jag blev,
2014-04-08

  stig wikman
MEN MAJ-LIS.

DET ÄR DU .


kram å applåd.
2014-04-08

  Lars Hedlin
Stark stark längtan
2014-04-08

    Dan Myrbeck
Det får vi hoppas att det ÄR!
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP