Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klart man kan


klart man kan stampa med järnskorna
så det ekar i tomheten och stegen över
klart man kan snurra sina guldäpplen
så silverskålarna välter i backarna
klart men kan bränna ben med ben
i vandringen bort från Baba Jagas hus

och klart man kan undra kan man
vad som skulle hända om man gjorde det




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 215 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-08 22:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vart är hönsfötterna? ;) Bra i vilket fall som helst!
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP