Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På nätet får man vara sig själv för en stund.


Norrlands Guld - the uppdatering.

Uppdaterar min
dejtingprofil
med en
nytagen
profilbild

skriver

att
jag
älskar
solnedgångar 
promenader

mysiga
hemmakvällar

och
tar bort
texten

"En charmig mytoman med liten penis."

helt.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-04-09 00:47



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
JÄTTEKUL !
2014-04-10

  bumerang
Skrattar gott
Härlig humor.
2014-04-10

  Angel of love
Haha din inbox kommer svämma över :)
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP