Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömndrucket sinne

Klockan är 01:26
Jag sluter ögonen
och
går in på
flygplatsen
Kollar för sjunde gången
att passet, plånboken och biljetten
är på plats,
Kollar en gång till
Fan, fan, fan.. Passet är borta!
Drar en suck av lättnad:
- häär är det


Håller hårt i mina resehandlingar och
hoppas att snart
också jag
är på väg
mot

drömmarnas land.




Fri vers av Nolltillhundra
Läst 303 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-04-09 01:34



Bookmark and Share


    Bellan25
Inlevelsefullt
2014-05-08

  juliamaria
Applåder, applåder!
2014-04-09

  Nanna X
ja det är alltid bäst att kolla en extra gång.
2014-04-09

  Marianne Räf
Skön rapport av ett sänggående!
Kände igen mig. Ibland tar man
tåget eller åker i en båt till dit...
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Nolltillhundra
Nolltillhundra