Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar på en buss

Jag ser din tomma blick,
din sorgsna ...

följa regndropparna som faller
nedför bussens stora fönster.

Du ser nog inte landskapet,
bara känner tyngden
som du i bröstet bär.

Jag känner min,
men vilken är din? 

Det är så mycket vi inte vet,
så mycket vi inte ser ...

av varandras bagage.

 

 




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-09 06:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra med känsla!
2014-04-13

  thyra
Så sant! Bra!
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP