Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löftet


Så här skrev du:
Jag har det bra här.
Alla är snälla mot mig.
Jag kan se ett träd från mitt fönster
om jag lutar mig ut.

Så här sa vi:
Den som dör sist
måste lova
att tänka på den andre
en liten stund varje dag

Och så här:
Vad som än händer
ska vi skriva våra avskedsbrev
på handgjort linnepapper

Så här blev det:
Barn kom och gick
åt sina håll
Höstar kom på hårda hälar
Tid gick i svarta träd

Så här sa vi också:
Hur man än vänder sig
har man arslet bak




Fri vers av Wallénaren 56
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-09 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

 Wallénaren 56
Wallénaren 56