Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägesrapport


Alla hade fel
Jorden är platt igen
Ett fartyg lastat med paraplyer och att par mindre städer
har redan tippat över kanten

Och satelliten seglar bort nu
den kommer inte längre att lyda
bara sväva tyst efter egen hand som en elektrisk Gud
med våra samlade ansträngningar på hårddisken

i kontrollrummet äter den ännu ovetande övervakaren en smörgås med leverpastej
på fritiden sjunger han i kör för att han tycker att det är trevligt




Fri vers (Fri form) av Wallénaren 56
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-14 12:39



Bookmark and Share


  Ylvak VIP
Som alltid lysande.
2015-04-16

  cilax VIP
Oj, bra!
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

 Wallénaren 56
Wallénaren 56