Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minus 23 grader i januari



Jag tänker att Du är vacker
när du talar på vintern.
Munnen är så mycket försiktigare än på sommaren

Orden handplockade med vita handskar
bland frusna porslinsföremål.
närapå lika tunna
som badbussens tidtabell

Du viskar nästan ljudlöst:
Jag litar inte på människor som aldrig gått sönder.




Fri vers av Wallénaren 56
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-10 13:45



Bookmark and Share


  cilax VIP
vacker
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

 Wallénaren 56
Wallénaren 56