Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund



man kanske vaknar precis före ljuset
med fjärrkontrollen på magen
och fjorton obesvarade samtal i mobilen
orolig som modern till ett nyfött rådjur

de första strålarna lyser upp
resterna av gårdagen

en pizza med en hårdrökt fimp i
ett par tofflor på diskbänken
man letar i minnet
efter nattgästens flykt

Ett mättat stilleben av en holländsk mästare
eller en helt vanlig jävla morgon?

så länge tystnad råder
är allt ännu möjligt




Fri vers av Wallénaren 56
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-28 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

 Wallénaren 56
Wallénaren 56