Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ge oss din tunga!


Vi vill ha din röst...

- "Vi tillsätter än en utredning för att
ta reda på hur utredningen går
så kanske vi har utrett allt
runt omkring nästa vår."

- "Vi tillsätter än en utredning för att
ta reda på hur utredningen går
så kan vi nog sopa rent allt
och väl dölja våra spår."

- "Vi tillsätter än en utredning för att
ta reda på hur utredningen går
så kanske vi kan undvika
att kliva på ömma tår."

- "Vi tillsätter än en utredning för att
ta reda på hur utredningen går
så kan de sjuka ligga kvar
och dö kvar på en bår."

- "Vi tillsätter än en utredning för att
ta reda på hur utredningen går
så kan vi roffa år oss mer
än det vi verkligen får."

- "Vi bygger en värld av politiska snår.
Vi karvar till lite i samhällets sår
och skjuter upp allt det som
vi nog borde gjort igår."

- "Vi tillsätter än en utredning för att
ta reda på hur utredningen går
så kommer vi att lura alla
att felrösta detta valår."




Övriga genrer (Satir) av Carl Hansson
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-09 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Hansson