Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta ut segern i förskott


Förhoppningsfull

Förhoppningsfull

--------------------------------------------------

Ta ut din seger i förskott,
lev på hoppet och lev som
om varje dag vore din första
och varje ny upptäckt
vore din största

Andas som om inga andetag
vore för tunga och varje uns luft
fyller din sprängfyllda lunga
och hela din kropp, med evigt hopp,
och lusten att låta själen sjunga

Följ vägar genom framtidens stoft
som kantats av blommor
med kärleksdoft
Som när de plockas, lätta att skörda,
växer tillbaka som om de
aldrig blev rörda




Fri vers (Spoken word/Slam) av Carl Hansson
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-09 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Hansson