Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han som ingen såg, han som valdes sist på gymnastiken, han som negligerades till härdad håglöshet...


Skölden

 

Han skyler sina ärr,

sin skam,

sin skuld,

sin smuts,

 

med sin nakna hud;

och ritar en röd mun längs med armarna.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-10 03:36



Bookmark and Share


  Tess74
Snygg och smärtsam sanning
2014-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP