Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankebakfylla

Ligger i sängen,
bakfull efter gårdagens
för många tankar.
Jag vet,
borde inte tänka så mycket
Försöker sluta.
Men
det är lättare sagt än gjort
att sluta med den ovana
som hamrat sig fast
innanför pannbenet:

Jag är tankemissbrukare.




Fri vers av Nolltillhundra
Läst 336 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-04-10 10:47



Bookmark and Share


  Connie
Mycket bra!
2014-06-13

    Bellan25
Jag också :/ Bra skrivet, inlevelsefullt.
2014-05-04

    ej medlem längre
Bekant scenario.
2014-04-16

  byggpoeten
Sannerligen bra!
2014-04-13

  Carl Mikael Fäldt
Hoppas det smittar!

Det tänks för lite nuförtiden nämligen!

Läsvärd text detta-viktig dessutom!
2014-04-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det händer
oss alla, de
tänder oss alla
lätt att dit falla
ekon från dem
kan också skalla
om man kunde man
skulle dem bort
direkt tralla!
Väl beskrivet!


2014-04-11

    skamfilad
Gud vad grym du är!
2014-04-11

  aol
bra skldat,
2014-04-10

  Tabac VIP
Bra!
2014-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Nolltillhundra
Nolltillhundra