Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Angeläget

Det mest
angelägna

anstränger
konsonanter

arbetar
sträcker

ger upp
ambitioner

överlåter
åt svala
vokaler

det mest
angelägna

ordgripbart
ogripbart

i egen
obegriplig
grammatik 

konkret
abstraktion

bortvänt
tillvänd
frånnärvaro

det mest
angelägna

snuddar
endast
språkhuden

når 
aldrig
benstommen

blir
aldrig
kött

anas bäst
i motsatsen

ickegud
flyger in 
i fönster
rutan

ickemening
gräver
i egen 
lerjord

ickekärlek
kysser
grusigt
marmorgolv

skönhetens
sköte
pulserar
förbrukat

graven
en lekstuga

vinden
blåser
vart 
den vill

ord
flyende




Fri vers av Petter Wingren
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-11 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren